• Lorem ipsum

J.One

No products found...
J.One

J.ONE is een cosmetica- en huidverzorgingsmerk dat ontwikkeld is door de Koreaanse actrice Ha Ji Won in samenwerking met een van Korea’s beste cosmetica-laboratoriums. Ha Ji Won staat bekend om haar perfecte, egale, haast porselein-achtige huid, en de huidverzorging van J.ONE is het geheim hierachter.

J.One Jelly Pack 

J.One staat bekend om de verschillende productlijnen die zich richten op verschillende huidproblemen. Ze staan ​​bekend om hun kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten die meervoudige werkingen hebben, en speciaal zijn geformuleerd voor de hedendaagse, moderne vrouw. Een perfect voorbeeld hiervan is de J.One Jelly Pack, een multifunctioneel product dat je kunt gebruiken als masker, primer en dagcrème ineen! De unieke jellytextuur smeert heerlijk uit over je huid, zorgt ervoor dat make-up beter blijft zitten, en geeft je huid een verstevigde, gehydrateerde look met minder zichtbare poriën. 

J.ONE kopen bij Little Wonderland

De producten van J.One zijn op Koreaanse online winkels zoals Lotte Mall vaak uitverkocht omdat ze zo gewild zijn. Ben je al benieuwd geworden? Bestel vóór 20:00, en wij sturen je pakketje nog dezelfde dag naar je toe!